Ordrestyring

Få overblik over alle opgaver

Ordrestyring er skabt til håndværkere for at gøre hverdagen nemmere. Her kan man planlægge dagen, registrere timer og materialer. Plus der kan sendes tilbud med ganske få klik. Der er overblik over opgaver og rapporter, samtidig med at dokumentationen ligger gemt i systemet.

Via dagsoversigten har man et godt overblik over alle igangværende opgaver. For at planlægge arbejdsdagen optimalt er det let og rykke rundt på aftaler. Alle medarbejderne kan ligeså følge med i appen, hvis der laves ændringer på en opgave. Det er ligeledes nemt og hurtigt at registrere timer og materialer via appen, hvorved de automatisk ligges på den pågældende sag, og giver et præcis fakturerings- og lønningsgrundlag. I Ordrestyring kan man gemme billeder og filer direkte på en ordre, som alle efterfølgende kan se i systemet. Således er altid styr på dokumentationen på tværs af opgaver og medarbejdere.

Det er nemt og hurtigt at oprette tilbud i Ordrestyring, for herefter at sende dem direkte til kunden. Når der vindes et tilbud, kan man med blot et enkelt klik konvertere det til en ordre.