Anbefalinger

Læs hvad vores kunder synes om os

Anbefalinger fra vores kunder

Det er vigtigt for os, hvad vores kunder synes. På denne side er det muligt at læse om hvilke oplevelser nogle af vores kunder har med OXILIO.

AARDESTRUP BYG & MONTAGE

Hej alle håndværkere derude! Jeg er Hasse fra Aardestrup Byg og Montage, og jeg vil gerne dele min erfaring med brancheløsningen til håndværkere. Jeg bruger løsningen til bogholderi, fakturering og økonomistyring, og det har gjort en kæmpe forskel for min virksomhed. Med løsningen kan jeg nemt holde styr på mine kontantbilag, fakturere mine kunder og registrere mine timer på projekter. Det har gjort min hverdag som selvstændig meget lettere, og jeg har mere tid til at fokusere på min virksomheds kerneaktiviteter. Jeg kan kun anbefale brancheløsningen til andre håndværkere der ønsker at optimere deres økonomistyring.

FIXMINBOLIG

Hej, jeg er Brian fra FixMinBolig, og jeg vil gerne dele min erfaring med brancheløsningen til håndværkere. Jeg bruger løsningen til fakturering og økonomistyring, og det har gjort en kæmpe forskel for min virksomhed. Det har aldrig været nemmere at holde styr på mine kunders fakturaer og mine egne indtægter. Løsningen er nem at bruge, og jeg kan let registrere mine timer og materialer på projekterne. Jeg har mere tid til at fokusere på mine kunders behov og min virksomheds kerneaktiviteter. Jeg kan varmt anbefale brancheløsningen til andre håndværkere.

HPS GULVE

Hej, jeg er Simon fra HPS Gulve, og jeg er lige gået i gang med brancheløsningen til håndværkere. Jeg bruger løsningen til fakturering og økonomistyring, og det har allerede sparet mig en masse tid. Tidligere brugte jeg meget tid på at lave mine fakturaer og registrere mine leverandørkøb. Nu kan jeg nemt oprette mine projekter i Minuba og mine leverandørkøb bliver automatisk tilføjet til mine fakturaer. Det gør min hverdag som gulvmand meget lettere, og jeg har mere tid til at fokusere på mine kunders behov. Jeg er glad for at have fundet denne løsning, og jeg kan kun anbefale den til andre håndværkere.